Nyheter hos glasmek

Lär känna vårt utbud och läs mer om våra tjänster! Här hittar du information om både våra nytillverkade och begagnade produkter

 • Transportvagn Glasmek
  12/01/2024 - Glasmek 0 Kommentarer
  Gör det enkelt att transportera med hjälp av våra transportvagnar

  Är materialproduktion en del av din produktionskedja? Vill du kunna flytta dina produkter på ett smidigt och säkert sätt? Då kan en transportvagn vara något för er.

  Läs mer
 • Svetsare
  23/11/2023 - Glasmek 0 Kommentarer
  Olika typer av svetsning som vi erbjuder

  Behöver du hjälp och vägledning inom svetsning? Funderar du på skillnaden mellan bågsvetsning, TIG-svetsning och MIG/MAG-svetsning? Läs vidare för att upptäcka de olika svetsningsteknikerna vi på Glasmek erbjuder och hur de kan gynna dina projekt!

  Läs mer
 • Arbetsbord från Glasmek
  23/11/2023 - Glasmek 0 Kommentarer
  Vi har arbetsbordet som passar din verksamhet

  Glasmeks arbetsbord är skräddarsydda för att möta de specifika kraven inom glas-, sten- och metallindustrin. Vi kan erbjuda anpassade lösningar som är optimala för just din verksamhet. Genom att kombinera avancerade skärverktyg med noggrant kalibrerade mätinstrument möjliggör våra arbetsbord en hög precision, vilket leder till perfekt skurna och formade produkter. 

  Läs mer
 • 23/11/2023 - Glasmek 0 Kommentarer
  Byggvagnar – en del av vårt fasta sortiment

  Funderar du på hur du ska transportera glas på ett säkrare sätt i din verksamhet? Svaret kan vara byggvagnar från Glasmek! I den här artikeln berättar vi mer om våra produkter och hur de används ute hos våra kunder.

  Läs mer
 • kompaktlager glasmek
  06/09/2023 - Glasmek AB 0 Kommentarer
  Upptäck de många fördelarna med kompaktlager

  Effektiv hantering och förvaring av material är avgörande för att säkerställa smidig drift och produktivitet inom olika branscher. Ett sorts verktyg för att optimera lagringsutrymmet och underlätta hanteringen är användningen av kompaktlager. Glasmek erbjuder kompaktlager och lagersystem som är skräddarsydda för att möta behov inom olika verksamheter, inklusive glasindustrin.

  Läs mer