Nyheter hos glasmek

Lär känna vårt utbud och läs mer om våra tjänster! Här hittar du information om både våra nytillverkade och begagnade produkter

 • begagnad och renoverad industrimaskin
  08/05/2024 - Glasmek AB 0 Kommentarer
  Begagnade industrimaskiner till salu

  Letar du efter kostnadseffektiva maskiner till din verksamhet? Hos oss på Glasmek finner du ett stort och varierat utbud av begagnade och renoverade industrimaskiner. Genom noggranna inspektioner och professionellt underhåll ser vi till att maskinerna kan möta de unika behoven i ditt företag och leverera högkvalitativa resultat till ett överkomligt pris. Vilka andra fördelar kan du räkna med när du investerar i begagnade industrimaskiner från Glasmek, och vilka typer av maskiner erbjuder vi? Ta reda på mer här!

  Läs mer
 • Pågående svetsningsarbete
  08/04/2024 - Glasmek AB 0 Kommentarer
  Svetsning av cortenplåt

  Svetsning är en väsentlig teknik inom industrin. Genom sammansmältning av material bidrar tekniken till att skapa av robusta och hållbara stålkonstruktioner. På Glasmek strävar vi efter att tillgodose behoven inom stål- och aluminiumindustrin genom att erbjuda specialiserade svetstjänster av högsta kvalitet. En viktig del av vårt omfattande tjänsteutbud är svetsning av cortenplåt – ett väderbeständigt konstruktionsstål som är idealiskt för en rad olika ändamål.

  Läs mer
 • Lagervagn på hjul med flera plan
  19/03/2024 - Glasmek 0 Kommentarer
  Smidigare lagerhållning med lagervagnar

  Att hantera förflyttning av material i glas eller metall kräver både kraft, försiktighet och precision på samma gång. Därför är det inte konstigt att de tunga förflyttningarna blir tärande för kroppen efter ett tag. Men det behöver inte längre vara ett problem.

  Läs mer
 • Transportvagn Glasmek
  12/01/2024 - Glasmek 0 Kommentarer
  Gör det enkelt att transportera med hjälp av våra transportvagnar

  Är materialproduktion en del av din produktionskedja? Vill du kunna flytta dina produkter på ett smidigt och säkert sätt? Då kan en transportvagn vara något för er.

  Läs mer
 • Svetsare
  23/11/2023 - Glasmek 0 Kommentarer
  Olika typer av svetsning som vi erbjuder

  Behöver du hjälp och vägledning inom svetsning? Funderar du på skillnaden mellan bågsvetsning, TIG-svetsning och MIG/MAG-svetsning? Läs vidare för att upptäcka de olika svetsningsteknikerna vi på Glasmek erbjuder och hur de kan gynna dina projekt!

  Läs mer
 • Arbetsbord från Glasmek
  23/11/2023 - Glasmek 0 Kommentarer
  Vi har arbetsbordet som passar din verksamhet

  Glasmeks arbetsbord är skräddarsydda för att möta de specifika kraven inom glas-, sten- och metallindustrin. Vi kan erbjuda anpassade lösningar som är optimala för just din verksamhet. Genom att kombinera avancerade skärverktyg med noggrant kalibrerade mätinstrument möjliggör våra arbetsbord en hög precision, vilket leder till perfekt skurna och formade produkter. 

  Läs mer
 • 23/11/2023 - Glasmek 0 Kommentarer
  Byggvagnar – en del av vårt fasta sortiment

  Funderar du på hur du ska transportera glas på ett säkrare sätt i din verksamhet? Svaret kan vara byggvagnar från Glasmek! I den här artikeln berättar vi mer om våra produkter och hur de används ute hos våra kunder.

  Läs mer
 • kompaktlager glasmek
  06/09/2023 - Glasmek AB 0 Kommentarer
  Upptäck de många fördelarna med kompaktlager

  Effektiv hantering och förvaring av material är avgörande för att säkerställa smidig drift och produktivitet inom olika branscher. Ett sorts verktyg för att optimera lagringsutrymmet och underlätta hanteringen är användningen av kompaktlager. Glasmek erbjuder kompaktlager och lagersystem som är skräddarsydda för att möta behov inom olika verksamheter, inklusive glasindustrin.

  Läs mer