Lagervagn på hjul med flera plan

Smidigare lagerhållning med lagervagnar

Att hantera förflyttning av material i glas eller metall kräver både kraft, försiktighet och precision på samma gång. Därför är det inte konstigt att de tunga förflyttningarna blir tärande för kroppen efter ett tag. Men det behöver inte längre vara ett problem.

Smidigare lagerhantering med våra lagervagnar

Oavsett om du driver en stor industrianläggning eller en mindre verkstad kan arbetet vara fysiskt påfrestande. Då finns våra specialdesignade lagervagnar till för att förenkla din arbetsprocess! Dessa mångsidiga vagnar är utformade för att göra arbetet smidigare och säkrare, samtidigt som de minimerar behovet av tunga lyft och därmed minskar risken för skador. Våra lagervagnar passar perfekt för att transportera olika material, inklusive glasskivor, metallskivor, gipsskivor och plåtskivor, vilket gör dem till det självklara valet för säker och effektiv materialhantering.

I vårt sortiment hittar du två olika modeller av lagervagnar:

Upptäck fördelarna med lagervagnar

Våra lagervagnar är den perfekta lösningen för att transportera olika material, inklusive glasskivor, metallskivor, gipsskivor och plåtskivor. De är utrustade med robusta hjul och konstruerade på ett sätt som säkerställer en säker transport. De hjälper även till att minska den fysiska belastningen för arbetarna. Istället för att lyfta tunga material manuellt kan de enkelt rulla vagnen till önskad plats, vilket minskar risken för trötthet och skador. Vagnarna är utformade för att vara enkla att manövrera, med mindre tid och ansträngning spenderad på att förflytta material kan personalen fokusera på andra uppgifter.

Vi erbjuder anpassningsbara lagervagnar som kan skräddarsys efter olika behov. Oavsett om du behöver justera hyllor, fack eller annan utformning, arbetar vi tillsammans med dig för att leverera en perfekt lagervagn för just din verksamhet.

Rätt vagn för rätt uppgift

Det första steget i att optimera din lagerhantering är att välja den rätta lagervagnen. Valet beror på dina specifika behov och arbetsmiljö. Det är även viktigt att ta hänsyn till vilken typ av hjul som passar din arbetsplats bäst. Vissa hjul är utformade för att hantera ojämna ytor, medan andra är tysta för att minimera bullerstörningar.

Att beställa en lagervagn från Glasmek är en smidig process. Om du redan vet vilken typ av vagn som passar din verksamhet bäst, kan du enkelt göra din beställning online. I vårt sortiment ingår flera olika typer av vagnar, inklusive lagervagnar, transportvagnar, byggvagnar och minivagnar. Oavsett om du hanterar tunga material som glas, metall eller gips eller om du behöver en vagn med specifika egenskaper såsom gummihjul och broms, har vi lösningen för dig. Behöver du råd och vägledning, är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig!

Vi förstår att varje företag har sina egna unika behov, därför samarbetar vi nära med dig för att förstå dina specifika krav. Vi kan justera hyllor, fack och utformning för att passa dina industriprodukter och arbetsflöde. 

Anpassade vagnar för dina behov

Glasmek är ett företag med över 30 års erfarenhet inom branschen och är specialiserat på att tillverka högkvalitativa, anpassningsbara vagnar för olika industriella ändamål. Vi tillverkar våra vagnar i vår egen verkstad och sköter även målning och lackering internt. Om en specifik produkt inte kan tillverkas i vår egen verkstad ser vi till att köpa in den externt. Har du en begränsad budget erbjuder vi även begagnade lagervagnar

Vi förstår vikten av att ha tillförlitliga vagnar som klarar både tunga och ömtåliga material. Därför värdesätter vi design med fokus på både hållbarhet och skonsam hantering av dina produkter. Vi använder högkvalitativa material och tillverkningsmetoder för att säkerställa att våra vagnar håller hög standard och klarar alla tänkbara utmaningar inom industriellt arbete.

När du väljer Glasmek som din partner kan du vara säker på att du får högkvalitativa lösningar. Vårt team av experter står redo att ge dig råd och vägledning. Kontakta oss direkt på telefonnummer 0479-53 53 00 eller skicka ett e-postmeddelande till info@glasmek.se. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att effektivisera din verksamhet!

Vanliga frågor om lagervagnar

1. Vad är syftet med att använda en lagervagn?

En lagervagn används främst för att underlätta förflyttning och hantering av material och produkter inom en arbetsplats eller lagermiljö. Den minskar behovet av tunga lyft och gör det enklare att organisera och transportera föremål.

2. Finns det olika typer av lagervagnar?

Ja, det finns flera olika typer av lagervagnar som är anpassade för olika ändamål. Exempel inkluderar transportvagnar, glasvagnar, byggvagnar och minivagnar. Dessa vagnar har olika konstruktioner och egenskaper för att passa olika behov.

3. Hur kan jag välja rätt lagervagn för min verksamhet?

För att välja rätt lagervagn bör du överväga dina specifika behov och arbetsmiljön. Faktorer att tänka på inkluderar vilka typer av föremål du behöver transportera, arbetsutrymmets storlek och eventuella krav på vagnens hållbarhet och funktioner. Att rådfråga en expert eller leverantör kan vara till hjälp för att hitta den bästa lösningen.

0
Feed

Lämna en kommentar