Begagnade produkter FÖR GLASINDUSTRIN

Brett sortiment av begagnade produkter

Är du i behov av lagervagnar, byggvagnar, kompaktlager eller skärbord? Hos oss hittar du ett brett sortiment av begagnade produkter av hög kvalitet. Vi tar kontinuerligt in produkter och renoverar upp dessa till gott och säkert skick. Har du några speciella önskemål kan vi oftast lösa dessa. Vi är flexibla och vill gärna tillgodose dig och ditt företags behov. Detta gör att du kan få rätt utrustning anpassat för just ert arbete på ett mer effektivt sätt utan att priset blir för högt.

Från byggvagnar till glasstativ

Här finner du det mesta från gummiklädda glasstativ till kompaktlager för glas. Behöver ni kanske en begagnad byggvagn? Hos oss hittar du det mesta inom industriellt arbete! När det kommer till begagnade produkter kan vi dessutom garantera att vi har ett mycket välsorterat utbud för er, vi har även ett lagersystem för glas och stativ för bil. Maskinerna testas alltid innan leverans för att säkerställa att de fungerar korrekt.

Skräddarsydda helhetslösningar

Läs mer om den produkt du är intresserad av här nedan. Med närmare 30 år i branschen kan vi även erbjuda skräddarsydda helhetslösningar anpassade efter dig och ditt företag. Har du frågor? Kontakta oss genom att maila: info@glasmek.se eller ring oss på: 0479-53 53 00 - vi servar alltid våra kunder till det yttersta och ser fram emot att höra från dig!

 

 

BEGAGNADE BILSTATIV OCH SLÄPVAGNSSTATIV

Söker ni begagnade bilstativ till flakbil eller till släpvagn för att enkelt transportera glasskivor eller andra sorts skrivor som tar mycket plats och är tunga. Med stabila bilstativ kan ni känna lugna när när far fram och tillbaka på vägarna. Vi erbjuder begagnade bilstativ i aluminium & stål. Självklart ingår även spänntag till stativen för att monteringen ska vara säker och stabil.

Begagnade Bil- & Släpvagnsstativ

BEGAGNADE GLASSLIPMASKINER

Vi har begagnade glasslipmaskiner i vårt utbud, allt från enkel slip för lättare slipning till bandslip som klarar svårare och mer anvancerad slipning av glasskivor. Vi har även beganade glasborr och rundslipmaskiner för att täcka alla de behov ni har.

Begagnade Glasslip/borrmaskiner

BEGAGNADE GLASTVÄTTMASKINER

Alla våra begagnade glastvättmaskiner är renoverade och kontrollerade i verstad för att fungera perfekt. Såklart finns det en del småskavanker på dem, men resultatet av glastvätten blir lika bra för det. Vi har begagnade maskiner som är stående, vertikal eller med horisontell inmatning. Vilket gör att vi har glastvättmaskiner för alla tänkbara industrier och lokaler. Våra kraftfulla tvättmaskiner passar sig för rengörnig av plana glasskivor i verkstäder och industri. Med en motrodriven in- & utmatning blir tvätten snabbt och enkelt gjord.

Begagnade Glastvättmaskiner

BEGAGNADE ISOLERGLASMASKINER

 

Söker du efter maskiner för glasberarbetning så som glasborrmaskin, rullbord, kulbord, liggande press eller rullformare. Vi har begagnade maskiner för nästan alla tänkbara jobb inom glasindustrin. Behövs en listkap, sprutbord, en lamellugn eller vacuumpump kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt. Alla våra begagnade maskiner är renoverade och fungerar perfekt

Begagnade Isolerglasmaskiner

BEGAGNADE KOMPAKTLAGER

Bra och stabila kompaktlager för förvaring och transport av skivor i alla tänkbara material, som glas, sten eller t ex olika metaller. Vi har kompletta begagnade kompaktlager med upp till 22 vagnar vilket klarar hantera stort antal glasskivor. Med smarta funktioner som att skytteln går på räls och kan kopplas loss från lagret gör att man enkelt kan transportera stora mängder glasskivor mellan avdelnigarna i fabriken.     

Begagnade Kompaktlager

BEGAGNADE LAGERSTATIV

Renoverade och kontrollerade begagnade lagerstativ i stål och aluminium för transport av glasskivor, eller andra skivor i t ex sten, metall eller gips. Vi har begagnade A-lagerstativ, blädderstativ grenställ, harprack stativ och lagerställ för jumboglas allt för att passa ditt behov inom glasindustrin.

Begagnade Lagerstativ

BEGAGNADE LYFTVERKTYG OCH SUGAR

Här hittar du kraftfulla lyftverktyg och sugar, så som begagnade muskelarm allt från de lättare lyften hela vägen upp till 300 kg. Även glassug med tilt & rotation som klarar hela 150 kg som är utmärkt när man behöver flytta runt på t ex glasskivor. Vi har även ett brett utbud av begagnade tippsugar för att enkelt kunna flytta de skivor man arbetar med. De sugande maskiner som  som vi har har allt från 2 upp till 6+2 sugkoppar, som suger genom Vaccum och har ejektor. Med fler sugkoppar skapar man en större säkerhet om det är större skivor man arbetar med.  Alla våra begagnade lyftverktyg & sugar är noggrannt kontrollerade och fungerar alldeles utmärkt.

 

Begagnade Lyftverktyg & Sugar

BEGAGNADE SKÄRBORD OCH ARBETSBORD

Jättestort utbud på begagnade stabilar arbetsbord i alla tänkbara modeller, för alla sorters arbete inom industri. Det finns arbetsbord med tryckluft för att höja och sänka bordet, och arbetsbord som enkelt kan flyttas med hjälp av hjulen på benen. Lamellbord som är tvådelade eller i halvformat, som går att vika ihop och anpassa efter det arbete som ska utföras. Ska du flytta glas-, metall-, sten- eller gipsskivor kan kulbordet, eller inmatningsbord som det också kallas, vara din räddare i nöden. För att vara på den säkrasida när man hanterar känsliga material finns även begagnade luftkuddebord så arbetet framskrider utan olyckor.

Begagnade Skärbord & Arbetsbord

BEGAGNADE ALUMINIUM/ PVC MASKINER

Här hittar du vårt utbud av kvalitativa begagnade kapar, borrar & fräsar för främst Aluminium och PVC. Alla begagnade maskiner har vi gått över och säkerställt att de fungerar som de ska. Vilket gör att du får kvalitativa kapar, borrar och fräsar till bra priser.  

BEGAGNADE ALUMINIUM/ PVC MASKINER

ÖVRIGA BEGAGNADE PRODUKTER

Vi på Glasmek har ett brett utbud av produkter inom det mesta, det kan vara allt från förvaringsboxar, skivvagnar, vattenrening till kap för stenar eller rullande arbetsbänkar. Håll gärna ett öga här för att hitta de det guldkornet som ni sökt efter länge.

ÖVRIGA BEGAGNADE PRODUKTER