Begagnade produkter för glasindustriN

stort sortiment av begagnade produkter för industriellt arbete med glas

Hos oss hittar du ett brett sortiment av begagnade produkter av hög kvalitet. Vi tar kontinuerligt in produkter och renoverar upp dessa till gott och säkert skick. Har du några speciella önskemål kan vi oftast lösa dessa! Vi är flexibla och vill gärna tillgodose dig och ditt företags behov. Detta gör att du kan få rätt utrustning anpassat för just ert arbete på ett mer effektivt sätt utan att priset blir för högt. Maskiner och produkter genomgår alltid nogrann testning innan leverans för att säkerställa dess funktion och skick. 

 

Fördelar med att välja begagnade industriprodukter

Det finns flera fördelar med att överväga begagnade alternativ när det gäller industriell utrustning såsom skärbord, lagervagnar, bilstativ och andra lagerhållningssystem.

  • Priset kan vara en betydande faktor - Våra begagnade industriprodukter är vanligtvis billigare än nya, vilket ger företag möjlighet att spara betydande summor pengar utan att kompromissa med kvalitet. För oss är det viktigt att kunna erbjuda mindre företag med begränsad budget möjlighet att investera i begagnade produkter och samtidigt få tillgång till högkvalitativa industriella lösningar.
  • En annan fördel är tillgängligheten - Begagnade industriprodukter är ofta omedelbart tillgängliga för leverans, då vi lagerhåller de flesta av våra begagnade produkter. Detta kan spara värdefull tid jämfört med att vänta på att nya produkter ska tillverkas och levereras. Det är särskilt viktigt i situationer där företag behöver snabba lösningar för att möta ökande efterfrågan eller för att ersätta utrustning som snabbt behöver bytas ut.
  • Hållbarhet är även en viktig aspekt - Genom att köpa begagnade industriprodukter bidrar ditt företag till att minska sitt ekologiska avtryck genom att återanvända och förlänga livscykeln för befintlig utrustning. Detta är i linje med en ökad medvetenhet om miljöfrågor och hållbarhet, vilket kan vara attraktivt för både ditt företag och era kunder.

Skräddarsydda helhetslösningar

Begagnade produkter kan ofta erbjuda samma prestanda och tillförlitlighet som nya. Med noggrann inspektion och underhåll kan begagnade industriprodukter fortsätta att leverera högkvalitativa resultat och möta företagens behov under lång tid framöver. Nedan finner ni vårt sortiment av begagnade masikner och industriprodukter.

 

Har du frågor kring någon av våra produkter?

Läs mer om den produkt du är intresserad av här nedan. Med närmare 30 år i branschen kan vi även erbjuda skräddarsydda helhetslösningar anpassade efter dig och ditt företag. Har du frågor? Kontakta oss genom att maila: info@glasmek.se eller ring oss på: 0479-53 53 00 - vi servar alltid våra kunder till det yttersta och ser fram emot att höra från dig!

Nedan hittar du våra Begagnade produkter

BILSTATIV OCH SLÄPVAGNSSTATIV

Vi erbjuder begagnade bilstativ i aluminium & stål för flakbilar eller släpvagn. Spänntag till stativen för säker och stabil montering ingår!

 GLASSLIPMASKINER

Stort utbud av glasslipmaskiner. Allt från enkelslip för lättare slipning till bandslip som klarar svårare och mer anvancerad slipning av glasskivor.

GLASTVÄTTMASKINER

Våra kraftfulla tvättmaskiner passar för rengörnig av plana glasskivor i verkstäder och industrier.

ISOLERGLASMASKINER

BEGAGNADE KOMPAKTLAGER

Stabila kompaktlager för förvaring och transport av skivor i alla tänkbara material, som glas, sten eller olika metaller. 

BEGAGNADE LAGERSTATIV

Begagnade och renoverade lagerstativ i stål och aluminium för transport av glasskivor eller skivor i sten, metall och gips.

LYFTVERKTYG OCH SUGAR

Kraftfulla lyftverktyg och sugar, så som begagnade muskelarm - allt från de lättare lyften hela vägen upp till 300 kg.

SKÄRBORD OCH ARBETSBORD

I vårt utbud finns arbetsbord med tryckluft för att höja och sänka bordet och arbetsbord som enkelt kan flyttas med hjälphjul.

BEGAGNADE STATIV

Vårt utbud av A-stativ och pall samt staplingsbara L-stativ gör att du kan förvara stora mängder skivor utan att det tar onödig plats.

BEGAGNADE VAGNAR

Begagnade transportvagnar för verkstäder och industrier som är i behov av lagervagnar, listvagnar, dubbel- & enkelsidiga vagnar.

ALUMINIUM/ PVC MASKINER

Här hittar du vårt utbud av kvalitativa begagnade kapar, borrar & fräsar för främst Aluminium och PVC.

ÖVRIGA BEGAGNADE PRODUKTER

Vi erbjuder ett stort utbud av produkter inom de flesta industriområden, det kan vara allt från förvaringsboxar, skivvagnar, vattenrening till kap för stenar eller rullande arbetsbänkar.