Begagnade produkter

Brett sortiment av begagnade produkter

Är ni i behov av lagervagnar, byggvagnar, kompaktlager eller skärbord? Här erbjuder vi ett brett sortiment av begagnade produkter av bra kvalitet. Vi har för vana att ta in produkter och renovera upp dessa till gott skick, har ni några speciella önskemål kan vi oftast lösa dessa också. Det gör att ni kan få rätt utrustning för att utföra ert arbete på ett effektivt sätt utan att priset blir för högt.

Från byggvagnar till glasstativ

Här finner ni det mesta, från gummiklädda glasstativ till kompaktlager för glas. Är det en begagnad byggvagn som ni behöver? När det kommer till begagnat kan vi garantera att vi har rätt sortiment för er, vi har även lagersystem för glas samt stativ för bil. Maskinerna testas alltid innan leverans för att säkerställa att de fungerar korrekt.

Skräddarsydda helhetslösningar

Läs mer om den produkt ni är intresserad av här nedan. Med närmare 30 år i branschen kan vi även erbjuda skräddarsydda helhetslösningar som passar just er. Har ni någon fråga? Maila oss på info@glasmek.se eller ring oss på 0479-53 53 00 - vi servar alltid våra kunder till det yttersta.

BEGAGNADE BILSTATIV OCH SLÄPVAGNSSTATIV