Begagnade glasslipmaskiner

HÄR FINNER DU Begagnade glasslipmaskiner

 

Vad är en glasslipmaskin? Den hjälper dig som behöver slipa större mängder glas från repor kantstötta hörnor och mycket mer. Detta är för dig som inte vill slipa förhand och kan spara många timmar i tid. 

Är ni i behov av en glasslipmaskin och det inte längre lönar sig att reparera dem? Att skaffa nya kan vara en stor investering och för att hålla produktionen upp behöver du snabbt skaffa maskiner. Vi på Glasmek i Osby AB kan hjälpa dig genom att erbjuda ett stort urval av begagnade glasslipmaskiner, glasborrmaskiner, kulbord, listkapar, sprutbord och en mängd andra isolerglasmaskiner.

 

Renoverade produkter för glasslipmaskiner

Våra begagnade maskiner är funktionstestade och fullt fungerande. Det betyder att det enda du behöver göra, är att installera dem och köra igång. Ta en titt på vårt utbud, genom att klicka på bilderna här på sidan. Hittar du inte det du söker, så är du välkommen att kontakta oss. Kanske har vi något på ingång, eller så kanske vi helt enkelt inte har hunnit lägga upp det på sidan ännu. Ring oss på 0479-53 53 00 eller maila info@glasmek.se. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär om du vill att vi kontaktar dig.