Begagnade transportvagnar

Här hittar ni begagnade vagnar som är anpassade till alla tänkbara verkstäder och som transportvagnar för glasindustrin. Vagnarna fungerar även bra till andra sorters skivor såsom stenskivor, gipsskivor samt metall- och plåtskivor. Våra begagnade vagnar håller hög kvalitet. Vi har renoverat samtliga vagnar innan de är redo för försäljning för att säkerställa att de kommer hålla optimalt för just ert ändamål.

 

Begagnade materialvagnar, byggvagnar, endcapvagnar & harprack-vagnar

Våra begagnade materialvagnar finns i alla tänkbara storlekar och modeller. Vagnarna rullar smidigt och lätt fram på verkstadsgolvet för att underlätta förflyttning av tunga material såsom bland annat stål, metall, sten och glas. Vagnarna underlättar det dagliga arbetet och skapar goda förutsättningar för dina anställda vilket i sin tur skapar ett mer effektivt arbetsflöde för företaget. Vi har ett välsorterat utbud av endcapvagnar som klarar maximal lastning för tunga flyttar. Vi har både dubbelsidiga och enkelsidiga begagnade vagnar som går att anpassa efter just dina behov. Söker du glasvagnar med utrymme för flera glaskivor har vi även begagnade Harprack-vagnar. I vårt sortiment ingår även begagnade lagervagnar och listvagnar för alla tänkbara ändamål, rådfråga oss gärna kring just ditt användningsområde så kan vi guida dig till rätt typ av vagn.

 

Kontakta oss för begagnade transportvagnar

Har du frågor eller funderingar kring vilken vagn som passar dig bäst är du välkommen att kontakta oss.

Vi har stor kunskap och erfarenhet kring hanteringar av de flesta material och är måna om att hitta en optimal lösning för dig. 

Video