Begagnade Bilstativ och släpvagnsstativ

Begagnade Bilstativ & släpvagnsstativ

 

Har ni stora tunga skivor som behöver levereras?  Våra bilstativ gör er leveranshantering enklare. Vi har begagnande bilstativ för er skåpbil, flakbil eller släpvagn. Med vår bilstativ transporterar ni ert glas enkelt och säkert. Hos oss finner ni begagnade bilstativ och släpvagnstativ för komma billigare undan.  

Visst händer det att maskiner når sitt bäst före datum och att det inte längre lönar sig att reparera dem. Att skaffa nya kan vara en stor investering och för att hålla produktionen upp behöver du snabbt skaffa maskiner. Vi på Glasmek i Osby AB kan hjälpa dig genom att erbjuda ett stort urval av begagnade glasborrmaskiner, kulbord, listkapar, sprutbord och en mängd andra isolerglasmaskiner.

 

Renoverade produkter för dina behov

Våra begagnade maskiner är funktionstestade och fullt fungerande. Det betyder att det enda du behöver göra, är att installera dem och köra igång. Ta en titt på vårt utbud, genom att klicka på bilderna här på sidan. Hittar du inte det du söker, så är du välkommen att kontakta oss. Kanske har vi något på ingång, eller så kanske vi helt enkelt inte har hunnit lägga upp det på sidan ännu. Ring oss på 0479-53 53 00 eller maila info@glasmek.se. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär om du vill att vi kontaktar dig.