transportvagn med hjul

Billiga transportvagnar - Både nya och begagnade

För företag som är på jakt efter pålitliga transportlösningar till bra priser erbjuder Glasmek både nya och begagnade vagnar av högsta kvalitet. Med över 30 års erfarenhet inom branschen är vi experter på att anpassa transportvagnar och stativ efter varje kunds specifika behov. Verksamheten var till en början menad för enbart glasindustrin, men har idag breddats till att leverera anpassade lösningar för flera olika typer av industrier. Oavsett om du arbetar inom stenindustrin, som plåtslagare, balkonginglasare eller på ett byggföretag kan du räkna med att hitta en transportvagn som är både billig och bra.

Begagnade transportvagnar – miljövänligt och kostnadseffektivt

Glasmek erbjuder högkvalitativa, begagnade transportvagnar för många olika typer av industrier och verksamheter. Du kan känna dig helt trygg i vetskapen att alla begagnade enheter i vårt sortiment renoveras noggrant innan försäljning för att säkerställa optimal funktion och hållbarhet. Här hittar du allt från materialvagnar och byggvagnar till specialvagnar – exempelvis specifika varianter för glastransporter. En stor fördel med begagnade vagnar är den lägre kostnaden i jämförelse med helt nya modeller. Du kan spara betydande summor utan att behöva göra avkall på kvalitet eller funktion!

Nya transportvagnar – tillverkade med flera olika behov i åtanke

I många fall kan även en helt ny transportvagn – perfekt utformad för just din verksamhet – vara det rätta valet. Vi på Glasmek erbjuder förstklassiga, nya transportvagnar för alla möjliga typer av verksamheter och behov. Oavsett användningsområde garanterar vi hög kvalitet och lång livslängd! Du kanske vill ha en kombinerad lagervagn och transportvagn? Eller kanske en specialvagn som är robust nog att transportera ömtåliga och tunga skivmaterial? Oavsett användningsområde kan du vara säker på att hitta en transportvagn som är billig, säker och effektiv hos oss på Glasmek.

Prisvärd expertis och service hos Glasmek

Oavsett om du väljer nya eller begagnade produkter får du förstklassig expertis och service när du handlar från Glasmek. Med över 30 års verksamhet inom branschen har vi byggt upp en unik expertis för att hitta optimala transportlösningar för alla kunder. Vår långa erfarenhet gör att vi snabbt kan guida dig till rätt lösning för just dina behov, och vi erbjuder givetvis även hjälp med montering och demontering vid behov. Förutom montering och demontering så kan vi även utföra enklare anpassningar och modifieringar i vår verkstad för att skräddarsy vagnarna helt efter dina önskemål. Välkommen att kontakta oss redan idag för att lägga din beställning, och tveka inte att rådfråga oss om du är osäker på vilken modell som lämpar sig bäst för din verksamhet.

FAQ

Arbetar Glasmek med kunder även utanför Sverige?

Det stämmer, företaget jobbar med hela Europa som marknad för våra produkter!

Går det att få hjälp med att demontera och montera produkter?

Ja, vi kan vid behov hjälpa till med demontering och montering av diverse produkter.

0
Feed

Lämna en kommentar