kompaktlager glasmek

Upptäck de många fördelarna med kompaktlager

Effektiv hantering och förvaring av material är avgörande för att säkerställa smidig drift och produktivitet inom olika branscher. Ett sorts verktyg för att optimera lagringsutrymmet och underlätta hanteringen är användningen av kompaktlager. Glasmek erbjuder kompaktlager och lagersystem som är skräddarsydda för att möta behov inom olika verksamheter, inklusive glasindustrin.

Vad är kompaktlager och hur kan det hjälpa ett företag att lösa sina lagringsproblem?

Ett kompaktlager är ett smart och platsbesparande lagersystem som utformas för att maximera utnyttjandet av tillgänglig yta. Det består av en serie hyllor eller vagnar som kan förflyttas horisontellt eller vertikalt för att ge smidig åtkomst till material och produkter. Jämfört med traditionella statiska hyllor eller pallställ kan kompaktlager eliminera behovet av gångar mellan hyllor och vagnar samt skapa betydligt mer lagringsutrymme 

För företag inom glasindustrin, där hantering av stora och sköra glasprodukter är vanligt, kan kompaktlager vara en ovärderlig tillgång. Med sina anpassningsbara konfigurationer och lätthanterliga funktioner kan kompaktlager ge en säker och effektiv förvaringslösning för glasplattor, fönster, speglar och andra glasprodukter.

Du hittar vårt välsorterade utbud av nytillverkade kompaktlager här.

Upptäck de många fördelarna med kompaktlager

Genom att använda kompaktlager kan ni utnyttja varje kvadratmeter av ert lager på bästa sätt. Detta hjälper till att minska slöseri med utrymme och skapa mer plats för ytterligare material och produkter. Det blir även lättare att organisera och kategorisera glasprodukter för enkel åtkomst. Det gör att ni kan hitta och plocka rätt objekt snabbt och smidigt, vilket sparar tid och minskar risken för skador på materialet. Kompaktlager kan utrustas med olika säkerhetsåtgärder som skyddar glasprodukter från skador och stötar. Det kan inkludera säkerhetsbegränsare, anti-vibrationsfunktioner och skyddande ytor för att säkerställa att era produkter förvaras säkert och tryggt.

Våra kompaktlager kan anpassas efter specifika behov och olika verksamhetens krav. Storlekar, konfigurationer och tillbehör kan anpassas så att ni får en lösning som passar perfekt till era glasprodukter.

Med ett kompaktlager från Glasmek kan ni snabbt hitta, plocka och leverera rätt produkter, vilket ger en ökad effektivitet och nöjdare kunder.

Begagnade kompaktlager - ett ekonomiskt alternativ

Det är inte ovanligt att maskiner når en punkt där det inte längre är ekonomiskt försvarbart att reparera dem. Att köpa nytillverkat kan vara en betydande investering, och när det är bråttom att hålla produktionen igång kan det vara svårt att vänta på leverans av nya maskiner. 

Att hitta kostnadseffektiva lösningar som möjliggör en smidig fortsättning av verksamheten är av stor vikt. Därför erbjuder vi begagnade kompaktlager som har genomgått en funktionstestning och som är fullt fungerande. Det betyder att du kan installera dem direkt och sätta igång med din produktion. 

Att välja begagnade kompaktlager kan vara ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för ditt företag. Genom att utnyttja befintliga resurser och återanvända maskiner kan du spara pengar och samtidigt fortsätta din verksamhet utan störningar. 

På Glasmek förstår vi vikten av effektiva lagerlösningar. Vi erbjuder olika kompaktlager och lagersystem för att passa in hos din verksamhet. Kontakta oss idag på telefonnummer 0479-53 53 00 eller skicka oss ett mail på info@glasmek.se. Vi finns här för att hjälpa till att hitta den bästa lösningen!

0
Feed

Lämna en kommentar