Byggvagnar – en del av vårt fasta sortiment

Funderar du på hur du ska transportera glas på ett säkrare sätt i din verksamhet? Svaret kan vara byggvagnar från Glasmek! I den här artikeln berättar vi mer om våra produkter och hur de används ute hos våra kunder.

Smidig transport och förvaring med byggvagnar

En av våra företagskunder Glassolutions har en välrenommerad glasverkstad där de tillverkar och hanterar olika typer av glasprodukter. De upplever dock ett problem – säker förflyttning av glasskivor. Det är ofta en besvärlig och riskabel process att manuellt lyfta och transportera glasskivorna. Detta innebär inte bara en ineffektiv arbetsmiljö utan leder även till ökad risk för skador på glaset och personskador för de anställda.

För att lösa detta problem kontaktades därmed vi på Glasmek. Glassolutions investerade i ett antal robusta och specialanpassade byggvagnar och fick hjälp med sin transport som nu blev både säker och mer effektiv. Våra vagnar har justerbara ställ som är utformade för att hantera olika typer av glasskivor och är även utrustade med skyddande gummibeläggningar för att minimera risken för skador.

Nu kan Glassolutions enkelt lasta ur glaset på vagnarna och smidigt rulla dem över verkstaden till önskad plats för bearbetning eller förvaring. Detta har inte bara ökat produktiviteten i arbetsflödet utan även minskat risken för olyckor och skador vilket sparar både tid och energi för företaget. Med hjälp av byggvagnar från Glasmek kan företaget fortsätta att leverera högkvalitativa glasprodukter till sina kunder på ett säkert och effektivt sätt.

Byggvagnar – en del av vårt fasta sortiment

Vi på Glasmek hjälper flera företag att komplettera sina arbetsplatser med rätt typ av utrustning. Transport och förvaring är inget undantag. Hos oss hittar du ett brett utbud av vagnar som är perfekta både som lagervagnar i verkstaden och som transportvagnar. Vagnarna är speciellt utformade för att transportera olika skivmaterial såsom glasskivor, metallskivor, gipsskivor och plåtskivor. Oavsett vilket material du behöver transportera kan du vara trygg i att våra vagnar erbjuder säker och pålitlig transport då de är noggrant kvalitetssäkrade.

I vårt sortiment hittar du flera vagntyper såsom byggvagnar, stående profilvagnar, minivagnar och vagnar med broms och gummihjul. De punkteringsfria, robusta hjulen rullar smidigt och är lätta att hantera. Samtliga vagnar är konstruerade för att klara av att transportera både tunga och ömtåliga material. Dessutom kan vi anpassa vagnarna ytterligare efter din verksamhets specifika behov och krav.

Vi hjälper dig med den perfekta byggvagnen

Vi strävar alltid efter att erbjuda vagnar som är konstruerade för att möta behoven inom industriell verksamhet. Våra vagnar är tillverkade för att klara av både tunga laster och känsliga material vilket gör dem till pålitliga och säkra val för transport av material så som glasskivor, metallskivor, gipsskivor och plåtskivor.

Varje företag och arbetsmiljö är unik och vi arbetar engagerat för att erbjuda specifika lösningar som möter just dina krav. Oavsett om det handlar om att justera vagnens dimensioner, lägga till extra funktioner eller anpassa den för specifika material är vi på Glasmek här för att hjälpa dig hitta en optimal lösning.

Varmt välkommen att kontakta oss direkt på telefonnummer 0479-53 53 00 eller skicka oss ett mail på info@glasmek.se för att diskutera dina behov och få mer information. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hitta den perfekta vagnen som kommer att underlätta arbetet för dig och ditt företag!

Vilken typ av material kan transporteras med byggvagnar?

Byggvagnar är utformade för att transportera olika typer av byggmaterial, såsom trä, betong, gips, plåt och rör. De kan även användas för att transportera verktyg, maskiner och annan utrustning som behövs på byggarbetsplatsen.

Finns det olika storlekar och konfigurationer av byggvagnar att välja mellan?

Ja, det finns olika storlekar och konfigurationer av byggvagnar tillgängliga för att passa olika behov och krav. Vagnar kan variera i både storlek, antal hyllor, fack och hjultyper. Det finns även specialanpassade byggvagnar för specifika ändamål som exempelvis glasvagnar eller vagnar för transport av långa material.

Kan byggvagnar användas både inomhus och utomhus?

Ja, många byggvagnar är mångsidiga och kan användas både inomhus och utomhus. Vagnarna är vanligtvis utrustade med robusta hjul som klarar av olika typer av terräng. Det är viktigt att välja en byggvagn som är lämplig för de specifika arbetsförhållandena och miljön där den kommer att användas för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet.

0
Feed

Lämna en kommentar