Vagnar

Anpassningsbara vagnar med flera användningsområden

Här finner du vagnar som passar utmärkt både som lagervagn i verkstaden och som transportvagn. Våra vagnar är kvalitetssäkrade och av hög kvalitet. Vagnarna används för transport av fler olika skivmaterial såsom glasskivor, metallskivor, gipsskivor och plåtskivor. Oavsett användningsområde är därför våra vagnar det solklara valet för dig som är i behov av säker transport. Vagnarna är utrustade med robusta punkteringsfria hjul och är lätta att hantera.

 

Lagervagnar, transportvagnar, byggvagnar & minivagnar m.m.

I vårt sortiment hittar du blandannat byggvagnar, stående profilvagn, minivagnar eller vagn med både gummihjul och broms. Samtliga vagnar rullar lätt och smidigt. Konstruktionen är anpassad efter att tåla både tunga och ömtåliga material och vi anpassar dessutom vagnen efter just ditt behov. Med över 30 år i branschen kan vi stolt presentera oss som experter inom produkter anpassade för industriarbete. Vi är måna om att alltid leverera förstklassiga lösningar som underlättar ditt företags dagliga arbete. Samtliga vagnar håller hög standard och vi rådgör gärna med dig om val av vagn för att hitta en optimal vagn för dig vare sig det är en lagervagn, transportvagn eller glasvagn.

 

Klicka dig vidare på respektive vagn nedan för mer information eller kontakta oss direkt på telefon 0479-53 53 00 eller maila oss på info@glasmek.se.