Produkter för glasindustri

Brett sortiment av begagnade produkter

Här erbjuder vi ett brett sortiment av nya produkter som underlättar ert arbete. Välj bland kvalitativa kompaktlager och lagersystem, självklara val om man önskar lätta och smidiga lösningar. 

Vi har både lagervagnar och endcapvagnar som passar bra för er glashantering. 

 

Oavsett om ni behöver en glasslipmaskin, ett skärbord, en specifik lagervagn för glas eller ett glasstativ finner ni det här. Vi har allt som behövs inom glasbearbetning för glasindustrin/glasmästeri. Hittar ni inte det ni söker kan vi oftast ordna det. 

 

Maila oss på info@glasmek.se eller ring 0479 - 53 53 00 - vi skräddarsyr lösningarna efter era behov!

Kompaktlager nytillverkat

Smidiga kompaktlager anpassade efter era behov

Här finner ni kompaktlager och lagersystem som är solklara val till att utföra ert arbete med. I vårt välsorterade sortiment finner ni bland annat manuella kompaktlager med gummi- eller träskiva i botten, helsvetsade konstruktioner och GLA för automatiska system. Våra kompaktlager är lätta och smidiga att ta in i lagret och ni kan även själva välja det antal vagnar ni önskar ha.

 

Skräddarsydda lagersystem

Glasmek i Osby AB erbjuder kundunika lagersystem, helt efter era behov och önskemål och vi arbetar även med helhetslösningar. Har vi inte det ni behöver, så ser vi till att ta fram det åt er. Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi lagersystem.

 

Fråga oss om lagersystem, kompaktlager och profillager

Klicka på respektive produkt för mer information, eller ring direkt på 0479-53 53 00. Ni är även varmt välkomna att maila oss på info@glasmek.se vid frågor och funderingar. Om ni hellre vill att vi kontaktar er, kan ni använda er av vårt kontaktformulär, vi återkommer så snabbt vi kan.

Slipmaskiner nytillverkade

Glasslipmaskin för industri och glasmästare

Här erbjuder vi kvalitativa glasslipmaskiner med tillbehör och reservdelar som vi anpassar efter era behov, både för glasmästare såväl som för industrin. Oavsett om det ni söker är en enkelbandsslip, kryssbandsslip eller en omläggningsrulle för att bryta av kanterna finner ni det ni söker här.

Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi garantera att ingen annan tillverkar liknande verktyg. Vi tar fram både skräddarsydda lösningar och helhetslösningar för att underlätta ert arbete, och vi lägger ner mycket kraft för att serva våra kunder till det yttersta. 

 

Klicka vidare på respektive glasslipmaskin här nedan för mer information eller kontakta oss direkt. Ni är varmt välkomna att ringa oss på telefon 0479-53 53 00 eller maila till info@glasmek.se för att diskutera vilken slip som passar bäst för era behov. Varmt välkommen till oss på Glasmek Osby AB.

Vagnar nytillverkade

Anpassningsbara vagnar med flera användningsområden

Här finner ni vagnar som passar utmärkt att ha både som lagervagn i verkstaden samt som transportvagnar. Även om huvudanvändningen är glas går våra glasvagnar även att använda till andra produkter så som gipsskivor och metallskivor. Det gör att våra vagnar är det solklara valet oavsett det användningsområde som är aktuellt.

 

Oavsett om ni söker en endcapvagn, en stående profilvagn eller en med gummihjul och broms kan vi ge er det ni söker. Alla våra vagnar rullar lätt och är av väl använda konstruktioner, och till detta anpassar vi även vagnarna så att de ska passa just ert behov. Med 30 år i branschen kan vi leverera lagervagn, transportvagn och glasvagn av högsta standard.

 

Klicka vidare på respektive vagn här nedan för mer information eller kontakta oss direkt på telefon 0479-53 53 00. Ni är även varmt välkomna att maila oss på info@glasmek.se.