Välkomna till Glasmek i Osby AB

Vi servar glasindustrin med produkter och tjänster för att Ni som företag ska ha de rätta verktygen för att utföra ert arbete. Leverans av både nya och begagnade produkter till alla inom glasindustrin. Produkterna vi har är användbara inom andra branscher så som trä och plåt branschen t.e.x.

Våra kunder befinner sig idag i hela Sverige men vi levererar även vårt sortiment till b.la Norden och övriga Europa m.m.

 

Då vi värdesätter en långvarig affärsrelation lägger vi ner mycket tid och kraft på att serva våra kunder till det yttersta. Idag har vi många kunder som samarbetat med oss under lång tid och därför anser vi oss själva som det solklara valet för så väl nya som befintliga kunder. Hos oss finner Ni allt Ni behöver för glasindustrin, vår erfarenhet och kunskap underlättar ert arbete.

 

På Glasmek Osby erbjuds våra kunder en helhetslösning för att underlätta detas arbete inom glasindustrin. Det ligger oss varmt om hjärtat att finna lösningar på era problem och att vi kan skapa en lång och hållbar affärsrelation för framtiden.

 

I vårt sortiment har vi bland annat följande:

  • Glasmästeriutrustning- Sugar, stativ. Vi har de produkter som behövs för att ni skal kunna utföra era arbeten på ett effektivt sätt.
  • Lagersystem- Har ni behov av ett specialanpassat system så hjälper vi gärna till att lösa det så att ni får det som ni behöver. Vi har olika system för att matcha era behov.
  • Vagnar/Pallar- Utformningen av det system som ni behöver kan vi skräddasy med våra anpassningsbara vagnar och pallar.
  • Maskiner- Slipmaskiner, skärbord, borrmaskin.
  • Service- Vi utför service på våra produkter. 
  • Vi har även egen Svetsverkstad där vi kan erbjuda svetsningsarbeten i stål och aluminium, samt svarvning, gängning, klipp och bockning.

För mer information angående våra produkter ber vi er att klicka vidare under flikarna " Nya produkter" och "Begagnade produkter". Skulle den vara ni söker inte finnas är ni varmt välkomna att ringa oss. Alla priser är exkl.moms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies Jag godkänner